Прочитај ми чланак

Љепојевић: Покрет „Ми – глас из народа“ иде самостално на нове изборе у Београду

0

Један од челника покрета "Ми - глас из народа" је истакао да је његов утисак да је добар део људи засићен честим изборима и да је питање каква ће бити изласност на на новим београдским изборима

Синиша Љепојевић из покрета „Ми- глас из народа“ изјавио је да ће изворни покрет „Ми – глас из народа“ ићи на београдске изборе и да је за сада њихов став да не улазе у било какве коалиције, предизборне и постизборне.

„Склони смо да увек сваке изборе проглашавамо историјским и најважнијим, али ја не мислим да ће ови бити најважнији, они ће бити важни као и сваки други избори. Нада је да ће ови избори искристалисати политичку сцену, тако да би после ових избора било реално очекивати да се формира власт у Београду“, навео је он за Танјуг.

Љепојевић сматра да неће бити великих промена у предизборној кампањи као што је било на претходним изборима, јер, како је рекао, нико нема да понуди ништа ново што већ није речено, тако да ће пресудну и коначну реч имати гласачи.

„Велико је питање каква ће бити излазност, што је кључно, али је то сада тешко проценити с обзиром да је мој утисак да је добар део људи засићен честим изборима, непрестаним предизборним кампањама и да можда буде велики део људи који неће изаћи на изборе“, оценио је он.

Одговарајући на питање ко ће све у шири фронт са напредњацима, а ко у савез са листом „Србија против насиља“, Љепојевић оцењује да ће у шири фронт са Српском напредном странком (СНС) ући досадашњи коалициони партнери и наводи да је београдски одбор СПС-а јуче одлучио да уђе у тај нови покрет, додајући да је за очекивати да би још неко могао да уђе, али не неко од великих опозиционих партија.