Прочитај ми чланак

Манојловић: Излазимо на београдске изборе, бићу кандидат за градоночалника

0

Директор кампање покрета "Крени промени" Саво Манојловић саопштио је да ће овај покрет учествовати на изборима.

Саво Манојловић рекао је данас на конференцији за медије да ће „Крени-Промени“ учествовати на београдским изборима.

„Кључни проблеми овог момента нису пресељење бирача у Београду, нису ни медији који су затворени, нису ни то што су ове теме које су затвориле све теме обичног човека. Чини ми се да није ни то што живимо у једном од најзагађенијих градова, није ни то што живимо у граду са највишим степеном корупције. Мени се чини да су кључни проблеми Београда апатија коју осећамо и када нас људи питају што смо се сада одлучили на овај корак, одлучили смо се јер можемо да направимо промену у Београду „, рекао је Манојловић.

Додао је да ће овај покрет учествовати самостално на изборима у главном граду и потврдио је да ће он бити кандидат за градоначелника.

„Мени се чини да није ни то што живимо у једном од најзагађенијих градова, није ни то што живимо у граду са једним од највиших степена корупције, мени се чини да су кључни проблеми Београда апатија коју осећамо“, навео је Манојловић.

Према његовим речима, одлука за излазак на изборе је донета зато што, како каже, верују да с којима су пре много година одбранили прву зелену површину у Београду, могу да направе промене у целом граду.