Прочитај ми чланак

КУЦ, КУЦ „Ми смо из СНС, излазите ли на изборе?“: Паљба и не враћајте се! (ВИДЕО)

0

Узнемиравање грађана широм Србије се наставља. Активисти Српске напредне странке, који су познати по томе да пред сваке изборе добију задатак да звоне грађанима, куцају им и убеђују да гласају за владајућу странку, овог пута ангажованији су него икад.

Грађани којима је дојадило да им неко константно звони на врата и узнемирава их, одлучили су да покажу како изгледа када их активисти СНС-а, који углавном иду у пару или по троје и убеђују да гласају, а своје видео снимке масовно деле на друштвеним мрежама.

До сада је објављено на десетине видео снимака активиста СНС који у рукама држе папире, за које се претпоставља да су спискови на основу којих се скупљају капиларни гласови.

Треба такође имати у виду да велики број грађана који се суочава са оваквом свакодневицом, не снима и не објављује снимке, тако да је ангажовање „привремених радника“ СНС-а знатно веће него до сада. Претпоставља се да су добили овакве задатке како би „помогли“ да излазност буде што већа и како би се обесмислио бојкот опозиције.