Прочитај ми чланак

Крушевачки социјалисти се жале Дачићу: Чланови нам одоше у напредњаке!

0

Иницијативни одбор Странке слободе и правде у Крушевцу дошао је у посед интерном документу који су крушевачки социјалисти упутили председнику СПС Ивици Дачићу и у којем се жале на социјалисте који су пребегли у напредњаке.

Највише их боли што су по коалиционом споразуму са СНС на локалу договорили да њихов човек буде директор у јавном предузећу „Пословни центар“ али је он истог дана када је постављен пребегао у напредњаке! Реч је о Милошу Милошевићу.

– Председниче, ако нам кажете да смо криви зато што смо социјалисти, људи са карактером, ставом, људи са или без диплома, људи са искуством, прихватићемо кривицу. Желимо да се крушевачком партијом руководи, а не спроводи другим моћних центара – наводи се између осталог у писму које су крушевачки социјалисти упутили Дачићу.

Председник Иницијативног одбора ССП у Крушевцу Иван Мандић, који нам је и проследио документа каже да је опет иста муљажа на делу.

– Ипак, драго нам је што се међу социјалистима појавила струја правих социјалиста која жели да се реши тамничког ропства локалних напредњака – казао је Мандић.