Прочитај ми чланак

КРАСИЋ: Нешто (а богами и неко) смрди у одбору за безбедност!

0

Посланик Српске радикалне странке Зоран Красић шокирао је изјавом да у Скупштини "има посланика који се данима не купају, а свакодневно долазе на седнице"! Он је истакао да то "није шала, већ велика збиља" и да је прошле недеље имао изузетно непријатно искуство.

s

Сцена купања која би добро дошла посланицима у Скупштини

Посланик Српске радикалне странке Зоран Красић шокирао је изјавом да у Скупштини „има посланика који се данима не купају, а свакодневно долазе на седнице“! Он је истакао да то „није шала, већ велика збиља“ и да је прошле недеље имао изузетно непријатно искуство.

– Одлучио сам да одем на седницу Одбора за безбедност која је била у току. Пошао сам ка сали и како сам отворио врата, осетио сам такав смрад да вам то не могу описати. Гласно сам прокоментарисао: „Какви сте, бре, ви то посланици? Нико се не купа, бре! Смрдите, људи!“. Две секунде сам ту био и изашао напоље. Неки су се, чуо сам, смејали. Смејале су се и жене које раде у Скупштини. Зашто не контролишете да ли се посланици купају? Како их пуштате унутра без провере? – прича Красић.

Он додаје да ситуација није нимало смешна, иако то на први поглед делује тако.

– Све то делује као шала, а у ствари је велика збиља. После су ми те жене из Скупштине рекле да не треба да будем изненађен, да је тако на седницама Одбора. Био сам шокиран – каже он и додаје:

– И сада, када се посланици жале на атмосферу у Скупштини и кажу да је оваква или онаква, ја кажем да је она на првом месту некупајућа – са осмехом каже Красић.

Иначе, да би обелоданио „скупштинске тајне“ подстакло га је саопштење СПС-а у недељу.

– СПС је изразио жаљење због атмосфере у Скупштини. Придружујем се, јер стварно има посланика који се данима не купају, а свакодневно ту долазе – написао је Красић.