Прочитај ми чланак

КОРОМАН пуштен после саслушања у полицији, привели га због критике режима

0

Припадници МУП-а привели су данас бившег репрезентативца Србије и некадашњег фудбалера Црвене звезде Огњена Коромана који је са сином кренуо на Јахорину, а разлог привођења је наводно вређање председника ФСС Славише Кокезе и генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића.

Ognjen Koroman sa sinom Foto: Privatna arhivaKoроман је био са сином у аутомобилу ФОТО: Приватна архива

Према сазнањима портала Директно, полиција га је са границе спровела у Београд, где је дао изјаву у Полицијској станици на Макишу, након чега је пуштен на слободу.

Короман је неколико сати чекао на граници да полиција из Београда дође по њега и спроведе га у престоницу.

Подсетимо, Огњен Короман је познат као жесток критичар како режима у Србији, тако и српског фудбала и челника Звезде и ФСС.

Пре око месец дана објавио је видео снимака где је Терзића и Кокезу оптужио за намештање утакмица у домаћој лиги.

– Остао сам шокиран, бесан, привела ме је полиција одмах по уласку у Србију. Буквано су ме привели, окружили полицијом, а затим ме са сином од девет година држе у аутомобилу. Третирају нас као да смо да не кажем шта – казао је за Директно.рс Огњен Короман.

– Не знају ни они сами зашто сам непријатељ број један, да ли сам приведен, због чега не смем да се вратим у РС. Кажу, чекају наређења из Београда, наводно ће полиција из престонице доћи по мене да ме испитује. О чему, не знају ни они мада су коректни, љубазни. Свашта сам доживео у животу, али овакву бруку нисам – истакао је.