Прочитај ми чланак

КО ЈЕ НОВИ УРЕДНИК О2 и зашто је Вучићев бот

0

Данас смо сазнали да је именован нови главни и одговорни уредник Телевизије О2 и Play радија Драган Караџић.

На први поглед не би требало ништа да буде чудно, сама телевизија је недавно променила власника, самим тим се мења и програмска и руководећа структура.

Са друге стране, апсолутно све у вези те куповине је неприродно болесно и криминално да уколико икад дође до суда оптужница би могла да буде таква да и оно недавно завршено суђење Ел Чапу делује као дечија игранка.

Подсетимо, држава је „позајмила“ Телекому 200 милиона евра, да би они купили за те паре Коперникус (који иначе вреди неких 10x мање).

Онда је власник Коперникуса од тих 200 милиона узео оно што му и припада (10x мање) а осталих 180 милиона уложио у куповину Прве и О2 све уз паролу да су тако спречили да највеће зло овога универзума (Ђилас и Шолак) преузму овај медиј и тако политички линчују, силују и убију највећег сина нашег народа и народности.

Било како било и преко ове очигледне пљачке смо прешли, Срђан Миловановић је добио 2 телевизије са националном фреквенцијом и са њима може да ради шта пожели. Наравно то шта пожели мора да буде 100% у складу са мишљењем Сузане Васиљевић.

Након што су болне реформе првобитно погодиле Ивана Ивановића који је напустио целокупну спрдачину, данас се сага наставља даље и именован је Драган Караџић за новог главног и одговорног уредника.

Отприлике, толико колико је сама куповина легална и нормална, толико је сасвим легално и нормално поставити овог човека на ту функцију.

Драган Караџић је иначе био уредник Трећег канала још ономад, био је заменик генералног директора Фоx телевизије током 2007. године, а 2015. је покушао да се дограби и функције генералног директора РТС-а али је то место ипак припало Бујошевићу.

Караџић је познат на друштвеним мрежама по изненадном, упадљивом и врло дегутантном „ботовању“ за Српску Напредну Странку од прошле године, те ако су се многи питали зашто то ради и шта га је натерало – данас смо добили један од одговора.

Како је то отприлике изгледало, можете погледати у твитовима испод (човек је након именовања на функцију обрисао профил).

Иначе везе између Караџића и Српске Напредне Странке не постоје само на твитеру.

Његов братанац, Горан Караџић, обавља функцију Директора ризорта Старе планине као и функцију заменика генералног директора предузећа „Славија хотели”. За ова два посла укупно је плаћен 224.000 динара.

Свакако да нема сумње да је ово данашње „промовисање“ господина Караџића још један ексер у сандуку погојног медијског неба Србије, а можемо пожелети само да онда када дође време, све до најситнијег детаља буде испитано и поштено суђено.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!