Прочитај ми чланак

КЛИНЧ У СНС: Убитачна Крлетова порука Селаковићу

0

Све чешће смо сведоци несагласја у напредњачкој породици, конгломерату најразличитијих идеолошких ставова које веже гола жеља за влашћу и моћи. Тако је најновији курцшлус избио између Небојше Крстића, Вучићевог маркетиншког стручњака и Николе Селаковића, министра спољних послова.

Реагујући на изјаву Селаковића да ће се молити Богу да Грчка не призна независност Косова, Крстић је поручио:

– Поштовани министре, за сва питања везана за Бога и молитве, задужен је патријарх Порфирије и његов тим. Вама је у опису посла ипак нешто друго – написао је Крстић на Твитеру.

Нешто раније данас, упитан о евентуалној промени става Грчке по питању независности Косова, Селаковић је рекао да „жели да верује“ да Грчка неће признати независност Косова.

– Желим да верујем да до тога неће доћи и борићу се и молити Богу да до тога не дође – рекао је Селаковић.

Но, не треба ни да чуди Селаковићева изјава да ће се молити Богу, јер после Бриселског и Вашингтонског споразума које је напредњачка власт потписала, још само неко небеско чудо може да спаси Србију.

Ипак, ако имамо у виду да га за спас и чудо моле управо они који су својом политиком довели до тога да је чак и пријатељска Грчка пред признањем косовске независности, онда нам се порука чак и једног Небојше Крстића чини разумном.