Прочитај ми чланак

КАРЛЕУША: Бошко, згодан си, али си фашиста! БОШКО: Бот, нова Вучићева министарка

0

Ћерка удбашке пандурчине, промотер ЛГБТ идеологије и самозвана певачка звезда Јелена Карлеуша, почела је превише да се дружи са Гораном Весићем, па је као права СНС пионирка одлучила да ботује на друштвеним мрежама.

Чим је лидер Двери Бошко Обрадовић осудио промоцију ЛГБТ заставе на дочеку и скандалозно лош музички одабир испред Скупштине, огласила се и Карлеуша:

„Ви сте мени супер, баш ми је жао што такав музички стручњак као ви није нови члан жирија „Звезде Гранда“! А и згодни сте, сигурно би правили велики рејтинг тим „цоол“ фашистичким испадима против својих грађана и јавних личности (Цеца је предосадна). Одакле сте? Ја као рођена Београђанка нисам сигурна да смо рођени у истом граду који називате својим. Ми Београђани не мрзимо никога, за нас су сви добродошли у овај град, па и Ви“ – написала је Јелена, и додала: „Смрт фашизму, слобода народу“.

Карлеуша се осврнула и на Бошкову опаску „Зли Весић“:

„А тај „зли“ Весић како га овај човек назива је од Београда направио центар света у новогодишњој ноћи, довео 100.000 туриста из читавог региона за дочек и показао да смо град великог срца који не дели људе по националности, вероисповести или сексуалном опредељењу. Ја волим Београд“, закључила је Карлеуша која до скоро није имала лепо мишљење о тренутној власти.

Стигао је одговор од Бошка Обрадовића:

– За неког згодан, а за неког незгодан! Срби не мрзе никог, али нису будале и не воле лажни београдски елитизам. Јер ако су Весић и Карлеуша Београд, онда смо у великом проблему. То ти је заправо СНС: подигну споменик Стефану Немањи, а онда испред геј парада.

Честитам Јелени из Београда јер се овом одбраном Горана из Крушевца кандидовала за министра културе у Вучићевој Влади. Нисам стручњак за музику (мада се лако примети ко не уме да пева) али јесам за корупцију. Весара уништитељ Београда народним парама плаћа Јецу да ботује за њега – поручио је Обрадовић.