Прочитај ми чланак

КАРИЋ ВИШЕ ВОЛИ победу над Хрватима него да буде са женом

0

„Волим да дигнем Србију и уживам да ми имамо веће плате од Хрвата и Словенаца. Па то је величанствено, то је на граници са сексом”, рекао је Богољуб Карић

Кад би неким случајем плате у Србији биле веће него у Хрватској или Словенији, то би Богољуб Карић, српски бизнисмен и лидер Покрета „Снага Србије“, према сопственим тврдњама, доживео „величанствено, на граници са сексом!” Руку на срце, он је навео да „ми волимо Хрвате и да код нас могу да дођу да певају, играју и шта год хоће“.

Наравно да је Карићева искреност привукла пажњу сексолога и психијатара, који су утврдили да на основу Карићеве изјаве могу да закључе да Боги има мали пенис!

– Волим да дигнем Србију и уживам да ми имамо веће плате од Хрвата и Словенаца. Па то је величанствено, то је на граници са сексом. Чиме је то бог казнио нас и наш народ да не можемо да будемо бољи од њих? Само организацијом. Организација је све – рекао је Богољуб Карић у интервјуу недељнику „Експрес”.

Говорећи о нашим комшијама Словенцима и Хрватима, он је прецизирао да „ми нисмо луди, нити смо слепи, нисмо без руку и ногу, јачи смо од свих других“.

– Морам да вам кажем, више нас воле њихове жене, више нас него њих. Срамота ме је да кажем овако јавно, али ми имамо проблем да се одбранимо од њих. Ово докле смо ми дошли, то је фантастична ствар. Хрватска кључа с немирима, имају своје националне проблеме, ми Срби им сметамо, а ништа не радимо, ми их волимо. Код нас могу да дођу да певају, играју, шта год хоће, могу да раде, да дођу у центар Београда да марширају, и те њихове гарде, ми ћемо их аплаузом поздравити, никаквих проблема нема. Ми волимо Хрвате – казао је Карић.

Моћ је велики афродизјак!

Др Јован Марић, професор психијатрије и сексолог, навео је за „Ало!” да је моћ велики афродизјак.

– Врло стимаулативно делује на жене политичка и физичка моћ мушкараца, наравно и моћ новца. Многе жене веома пале криминалци, снагатори. Памет мало мање – навео је он.

Проф. др Александар Милошевић, наш чувени сексолог, у Карићевој изјави уочава „две фрустрације једног сељака, наравно не оног који живи од свог тешког рада, већ у погрдном смислу“.

– Он је сексуалност свео на поређење наших плата у Србији са оним које имају грађани неких других земаља у окружењу. Узвишеност сексуалности свео је на политичку ствар. Индикативно је што је поређење извршио са Хрватском и Словенијом, а не, на пример, са Бугарском и Румунијом. Управо то указује колико је фрустриран чињеницом да Хрвати и Словенци ставрно боље живе од нас. Истовремено, сексуалност не може да се пореди са новцем. Новац ју је довео до перверзије. Човек онаквог изгледа и те животне доби мисли да уколико има пара, онда ће моћи да дође и до бољег секса. У његовој изјави јасно се види његова фрустрираност Хрватима. Са друге стране, ми уопште не знамо да ли је Карић потентан, какав му је сексулани живот, да ли користи помагала – навео је тај стручњак.

– Претпостављам да, као што је помагалом почео да обрађује земљу, вероватно му сада треба и у сексу. Ако ништа друго, онда да би своје фрустрације према нашим комшијама исказао у стилу да је „његов већи”. Карић нам тако открива да жели да му пенис буде већи него код Хрвата – нагласио је проф. др Милошевић.