Прочитај ми чланак

КАО ЊУЗ.НЕТ: Нарко дилер детаљно описао др Неши како ће напасти Вучићеву ћерку

0

Безбедносне службе дошле су до података да он не само што је уходио Милицу Вучић, већ је своје намере откривао и у мејловима које је слао кабинету министра полиције Небејше Стефановића

Човек са богатим полицијским досијеом, Саша Петерсен (44), из дана у дан пратио је ћерку председника Србије, претио и планирао напад на људе задужене за њену безбедност, пише режимски таблоид Курир.

„Упорно из дана у дан долазио је испред школе коју похађа Милица Вучић (17). Снимао је девојчицу, али и чланове обезбеђења који су задужени за њену безбедност“.

Наводи се и да је Петерсен безбедносним службама познат и под именом Саша Предић, пријављен у Великој Плани, а заправо живи у Београду.

„Током 1998. и 1999. био је учесник протеста, а службе су га идентификовале као особу склону екстремизму и тероризму“, наводе извори.

У његовој биографији су и озбиљна кривична дела, а како наводе саговорници, он је 1997. године хапшен због крађе, а 2004. године привођен због неовласћене производње и стављања у промет опојних дрога.

Безбедносне службе дошле су до података да он не само што је уходио Милицу Вучић већ је своје намере откривао и у мејловима које је слао кабинету министра полиције Небејше Стефановића.

У њему је претио и открио да у стопу прати Вучићеву ћерку као и да планира напад на људе задузене за њену безбедност. Поред тога, он је у мејлу навео и пуну адресу где живи Вучићева породица.

„С обзиром на то да живе у близини стамбено-пословног центра Петерсену би због великог броја људи који се ту крећу било лакше да делују, сто је и најавио у мејлу који је послао.

Прикупљени подаци и фотографије заправо су били део друге фазе његовог деловања које је предвиђало да нападне људе који чујаву Милицу и породицу председника“, објашњава извор.

https://twitter.com/srbininfo/status/1156625893252616194?s=20