Прочитај ми чланак

КАКВА ЛАЖ Чучковић: Србија енергетски најстабилнија и спремна за зиму

0

Како је власт у Србији дочекала први снег, грађани су могли јуче сами да се увере - саобраћајни колапс, блокаде путева због снежних наноса, оборено дрвеће, нестанци струје и грејања... То је слика неспособне и нестручне власти, која нас је до јуче уверавала како никад није била спремнија за зиму, те да грађани не треба ништа да брину по питању електро и термо снабдевања.

Тако је Мирослав Чучковић, председник општине Обреновац и високопозиционирани члан СНС,  изјавио почетком октобра како Србија није никад стабилнија и спремнија за предстојећу зиму него данас.

– У тренутку када се цео свет бори за угаљ и довољну количину струје, мудро вођена политика чувања енергетске независности од стране Александра Вучића и преданих радника Колубаре и Тент-а чини нашу Србију најстабилнијом и спремном за предстојећу зиму – рекао је Чучковић и додао да тако то раде прави домаћини.

Посебно се захвалио Милораду Грчићу, директору ЕПС, који, како је рекао, већ комплетну деценију брине о овом систему без једног јединог дана одмора.

На исти начин како је спасавао своје суграђане током поплава 2014. године, тако што их је саветовао да остану код куће и није извршио евакуацију становништва на време, Чучковић опет шири лажи и неистине о енергетској стабилности. Најпогођенији је опет био Обреновац, где је током јучерашњег дана нестало воде, струје и грејања.

Ако се оно што су људи у Србији јуче могли да виде назива стабилношћу и спремношћу, онда за те термине мора да се измисли нови назив.

Одавно је постало јасно да Вучићеви чанколисци, попут Чучковића, слажу чим зину, а да је једини смисао давања изјава за јавност, прилика да се додворе господару и диктатору са Андрићевог венца.

Овим је Чучковић увредио све истинске домаћине у Србији, јер ово, дефинитивно, није начин на који они раде. Ово више приличи дилетантима, аматерима, неспособнима и корумпиранима.