Југослав Кипријановић: О тајном састанку Вучића у Амбасади Америке (ВИДЕО)

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, коју уређује и води Дејан Петар Златановић, био је потпредседник Српског покрета Двери, др Југослав Кипријановић.

Тема емисије је била бојкот парламентарних избора, који треба да се одрже у Србији 26. априла и став Српског покрета Двери према актуелним дешавањима у Црној Гори и на Космету.

У емисији се говорило и о Викиликс депешама у којима се открива да су већ 2008 године Вучић и Стефановић, ради доласка СНС на власти у Србији, у Амбасади Америке у Београду продали Косово, плану Двери у вези Косова и Метохије и ставу Русије и Запада према решавању косовског проблема, протесту ветерана који се више од 120 дана одржава поред Председниђтва и Скуптине Србије, блокади судских институција и парарелним структурама власти у Србији.

Такође Југослав Кипријановић је током интервјуа изнео свој став и о кризи оу Црној Гори поводом доношења Закона о слободи вероисповести и сарадњи Александра Вучића са Милом Ђукановићем, нападима режимских таблоида на митрополита Амфилохија, пљачки државе од стране СНС и закону који би спровео лустрацију у Србији; односно о мигрантској кризи и мењању демографске слике Србије, доласку СНС на власти и опозиционом бојкоту парламентарних избора.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је главни уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!