Југослав Кипријановић: О тајном састанку Вучића у Амбасади Америке (ВИДЕО)

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, коју уређује и води Дејан Петар Златановић, био је потпредседник Српског покрета Двери, др Југослав Кипријановић.

Тема емисије је била бојкот парламентарних избора, који треба да се одрже у Србији 26. априла и став Српског покрета Двери према актуелним дешавањима у Црној Гори и на Космету.

У емисији се говорило и о Викиликс депешама у којима се открива да су већ 2008 године Вучић и Стефановић, ради доласка СНС на власти у Србији, у Амбасади Америке у Београду продали Косово, плану Двери у вези Косова и Метохије и ставу Русије и Запада према решавању косовског проблема, протесту ветерана који се више од 120 дана одржава поред Председниђтва и Скуптине Србије, блокади судских институција и парарелним структурама власти у Србији.

Такође Југослав Кипријановић је током интервјуа изнео свој став и о кризи оу Црној Гори поводом доношења Закона о слободи вероисповести и сарадњи Александра Вучића са Милом Ђукановићем, нападима режимских таблоида на митрополита Амфилохија, пљачки државе од стране СНС и закону који би спровео лустрацију у Србији; односно о мигрантској кризи и мењању демографске слике Србије, доласку СНС на власти и опозиционом бојкоту парламентарних избора.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је главни уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.