Прочитај ми чланак

ЈОВИЋ: Срби са Косова оштро одговорили на ултиматум ЕУ и Вучића у вези избора

0

Шта је Александар Вучић радио са сатанистима који су притисли и Србију и Русију? Да ли је са Зеленским јуче уговорио нову испоруку оружја за украјинске трупе?

Ако се већ састао са њим у Молдавији, зашто није отишао и до Русије и Владимира Путина и то у тренутку док Запад и Албанци убијају наш народ на Косову и Метохији?

Ова питања поставља Небојша Јовић, представник Срба са севера Косова и Метохије и путем редакције Србин инфо моли опозиционе партије и народ Србије да подрже своју браћу на Косову и Метохији.

– Највећа помоћ би нам била да са власти оде Александар Вучић, који је издао Србе на Космету и до сада много пута погазио Устав, због чега би свако, па и он, требало кривично да одговара.

Опет позивам и тај његов режим да распише локалне изборе на Косову под законима Републике Србије, а ми ћемо се потрудити да они буду одржани – истиче Јовић.

Он је одбацио ултиматуме ЕУ и Вучића око нових избора на Космету и поручио да косметски Срби више немају никакво поверење у режимску Српску листу.

Више о о овоме у видео прилогу.