Прочитај ми чланак

ЈАЊУШЕВИЋ (ДВЕРИ): Вучић ће издати Косово и оптужити нас за то

0

Народна посланица у Скупштини Србије, Марија Јањушевић, говорила је на протесту 1 од 5 милиона, деветом по реду одржаном у Бору.

Окупљенима се најпре обратила Ирена Живковић, организатор протеста, која је затражила оставке Александра Вучића, Ане Брнабић и Маје Гојковић.

FOTO: dveri.rs

Марија Јањушевић упозорила је присутне да је читава будућност грађана Србије доведена у питање, лошим одлукама власти.

„Помаже Бог, велико ми је срце видети храбре људе како пркосе и кажу нећемо те Вучићу, одлази, спаси Србију, ослободи нас. У Бору сам међу пријатељима, дошла сам позвана, а не као он да довлачи људе на силу. Ми знамо шта не ваља, знамо да смо таоци режима Александра Вучића, а оно што је најстрашније је да су ти таоци и наша деца и наша будућност“, рекла је Марија и додала:

„Проблем су они који су међу нама са камерама, који сликају присутне, а касније и уцењују. Срам вас било, све вас, као и жене из СНС које бране силеџије, ми нисмо олош, олош су људи који нас пљачкају. Срамота је Вучићу да се позиваш на бившу власт, кад си све најгоре из ње покупио и довео их да наставе и усаврше пљачку. Мени као жени и Српкињи од кључне важности је издаја Косова, коју Вучић спроводи, а за коју ће на крају оптужити нас“, закључила је Јањушевићева.

Инфо служба Двери

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!