Прочитај ми чланак

ИЗЛИЗАНЕ ФАРМЕРИЦЕ Понижавањем Кривкапића Вучић доказао да је у дилу с Милом ФОТО

0

Поводом скандалозног дочека премијера Црне Горе Здравка Кривокапића, кога је на аеродрому у Београду дочекао минситар пољопривреде Србије Недимовић у излизаним фармеркама и јадне намере да се понизи председник Владе ЦГ, реаговали су бројни домаћи политичари.

– Прва фотографија показује како се браћа по криминалу дочекују у Београду 2013, док је Мило био премијер. Друга фотографија приказује како издајник Вучић понижава проф. Кривокапића и доказ је да Мило и Вучић и даље сарађују – навео је лидер покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић, објабивши и фотографију како Вучић дочекује Мила Ђукановића.

– Како су ово глупе и дечије игрице које организује Вучић! Свима је јасно да је капитулирао и морао да организује посету проф. Кривокапића и да ће низ воду да пусти ДФ, ал сада покушава да шибицари и да као „покаже Кривом ко је газда“.

Чисто да видите како је Вучић дочекивао своју криминалну братију Едија Раму и Душка Марковића, а како дочекује некога ко је у политику ушао на позив и по благослову покојног Митрополита Амфилохија – навео је Мирослав Паровић из Народног слободарског покрета.