Прочитај ми чланак

Издајник режира представу – Информер: Вучић спреман да се повуче!

0

Јесте да слуге глобалиста широм света подносе оставку, као рецимо Швабова љубимица премијерка Новог Зеланда, јесте да је Вучић у Давосу "отписан" и стављен да седи у магарећу клупу, али вечерашња најава Информера да ће велеиздајник из Чипуљића поднети оставку на место председника је пре нова режија која има за циљ да прогура прихватање немачко-француског споразума.

Блатоид Информер јавља да се Вучић вечерас састао са најближим сарадницима у централи СНС на Новом Београду.

Информер нариче како су поједини функционери покушали да „паметују“ и говоре како ни случајно не треба прихватити даље преговоре са ЕУ и САД. Вучић је све то стрпљиво саслушао, а онда је поручио да ако неко мисли да може и уме боље, он ће се повући. Рекао је и да ће се, ако народ одбије преговоре и ако неко мисли да треба да економски уништимо земљу, он ће вођење државе препустити ‘паметнијима’.

Одмах након емотивног обраћања сарадницима председник је напустио централу СНС, јавља Информер.

Како сазнајемо, исто је учинио и председник ИО СНС Дарко Глишић. Он је председнику Вучићу рекао:

– Пакујеш се ти, пакујемо се и ми! Или ћемо се сви заједно борити за Србију или све ово нема више смисла!

– Оставка и повлачење би било једино часно и храбро што би Вучић могао да уради након свега. Али част и храброст не иду уз њега, тако да ће до краја играти мелодраме са циљем што дужег останка на власти – каже Мирослав Паровић.

Да од оставке нема ништа, објаснила је и Драгана Трифковић:

– Не треба очекивати да ће се Вучић повући. Он о томе не одлучује. Десет година је имао одрешене руке, а код Запада нема бесплатног ручка.