Прочитај ми чланак

Ивица Дачић назвао лудим више од пола становника Србије

0

nemacki-cetvrti-rajh dacic

(Алексеј Димитријевић)

Чији је премијер Ивица Дачић, Србије или неке имагинарне државе која постоји у пропагандном сценарију холивудског филма? Јер, како другачије објаснити надреалани интервју председника Владе у којем је све оне који се противе уласку Србије у Европску унију назвао лудацима?

Дачић о ЕУ и бриселске директиве Београду

Дачић за Новости: Само луд човек може да каже да улазак у ЕУ није у нашем интересу.

Танјуг: Европска комисија је задовољна што је Србија ревидирала став и пристала на очување привелегија које има хрватска дуванска индустрија у Србији.
Бета: “Законе о ГМО треба што пре ускладити са регулативом ЕУ и допустити увоз ГМО у Србију”, пише у годишњем извештају Европске комисије о напретку Србије.

Дачића ваља подсетити да чак и по нарученим бриселским истраживањима, више од пола станивника Србије не подржава улазак земље у бриселски „четврти рајх“, што практично значи да је премијер већину својих сународника назвао лудацима.

О томе ко се заправо понаша као лудак можда најбоље показују следећи примери: први човек Србије којем је највећи домет то што уз неколико чашица више пева „Миљацку“ од Халида Бешлића, изјава да је радо „издао Србију која слави пораз“ (косовски бој прим. аут.) и то што је и поред „коферчета“ и „Банане“ и даље без проблема министар полиције.

С друге стране, можда ми Срби и јесмо луди, када смо дозволили да нам оваква власт води државу.

У најновијим епизодама Надреалне телевизије Нелета Карајлића, духовито је смишљен скеч у којем је Влада Србије основала „Демократску инквизицију Србије“ са задатком да спали на ломачи сваког ко је против Европске уније и њених „вредности“.

Како се ствари у Србији одвијају, није далеко дан када ће Карајлићева пародија постати и наша стварност.

(srbin.info)