Прочитај ми чланак

Ивана Петровић провоцирала социјалисте луксузом

0

Бахата функционерка СПС намерно дошла у странку црвеним „мерцедесом ЦЛА“ од 60.000 евра, што је изнервирало запослене, којима касни плата

ivana-petrovic-sps-foto-marina-lopicic-1467407594-941439

Усред хаоса у СПС и атмосфере у којој су запослени као на иглама јер им касни плата, чланица Председништва СПС Ивана Петровић већ неколико дана се до седишта странке на Студентском тргу довози скупоценим „мерцедесом ЦЛА“, сазнаје Курир!

Она се пре три дана први пут појавила у странци, откако је пре осам дана насрнула на председницу ИО Дијану Вукомановић јер ју је јавно искритиковала у медијима због псовки. Запослени тада нису могли да верују да се кити скупоценим перјем и боде очи људима којима је егзистенција угрожена! Одлично обавештен извор Курира из СПС каже да су запослени били револтирани тиме што се Петровићева шепури док они једва састављају крај с крајем.

– Мученици на портирници нису знали да ли да се убију или шта да друго раде кад се појавила у скупоценом ауту, то је шамар за све оне који годинама раде у странци и живе само од плате. Изнервирали су се и високи функционери СПС, ни њима није било право због њеног понашања – каже извор СПС.

Највећи проблем је, како тврди наш саговорник, и то што нико у странци и не зна кад ће плате, а добар део њих сматра да је све због неумерених трошкова у кампањи.

– Сада нек се сналазе они који су инсистирали да се завршна конвенција одржи у Арени и поред тешке финансијске ситуације. Могло је то много скромније да се уради, да се не довлаче људи из различитих крајева Србије, што је довело до тога да сада не можемо да платимо аутобусе којима су дошли. Ово је била прилика да се сви мало уграде током организације кампање – каже извор из СПС.

jelena-samardzic-ivica-dacic-sps-foto-facebook-1467407693-941443
Иначе, Петровићева је у странку ушла као да није направила скандал и као да је Бранко Ружић није спречио да изазове још жешћи инцидент.

Како је Курир већ писао, у СПС касне плате, а рачун странке је у блокади, што додатно ствара неизвесност да ли ће их уопште и бити.

СПС ЦИЦА: ИВИЦУ ЋУ ИСТЕТОВИРАТИ ТРАЈНО

Међусобне прозивке социјалиста настављене су на Твитеру између Александра Зобенице и Јелене Самарџић из Прибоја, која је постала популарна због ноктију са обележјима СПС и тетовирања имена лидера Ивице Дачића на руци. Зобеницу то очигледно иритира, па је написао:

– Цео живот ти се сведе на неколико појављивања у новинама због тетоваже или позадине, а онда глумиш интелектуалку. Сестро, мењај посао – рекао је Зобеница, а она му је одговорила:

– Јавно прозиваш?! Слушај, истетовираћу Ивицу трајно, ја знам што… Опусти се и уживај у животу – одбрусила му је она.