Прочитај ми чланак

ИВАН КОСТИЋ: Мило хапси политичке противнике јер види да му је крај близу

0

Српски покрет Двери најоштрије осуђује хапшење мајке и брата Mилана Кнежевића, као и данашње хапшење Марка Милачића и констатује да оваквих удбашких метода није било на Балкану још од 1948. године.

Очигледно је да је народ у Црној Гори већ срушио Мила Ђукановића, јер га се ових дана јавно одричe, а на страну побуњеног народа стају чак и његови ДПС-овци који га верно прате деценијама.
Властодржци сада праве очајничке потезе надајући се да могу да ухапсе и отпусте са посла све оне који им се јавно супростављају.

Сада је свима јасно зашто је амерички председник Доналд Трамп 18.07.2018. године изјавио „да су Црногорци изузетно агресивни и да нема намеру да због њих улази у Трећи светски рат“.
Пошто га напуштају његови савезници из САД, његови из ДПС-а, припадници служби безбедности, а још и половина народа који живи у Црној Гори и даље шета литијама и тиме изражава незадовољство према актуелној власти, њему једино остаје да поднесе оставку и распише нове председничке и парламентарне изборе.

Сваки ауторитативни режим има свој крај, а сада је само ствар разума да сви носиоци власти схвате како да из овога изађу, а да не буде проливена ни једна кап братске крви због оних који су морално и социјално понизили 90 % народа Црне Горе