Прочитај ми чланак

ИНВАЗИЈА НА ЗРЕЊАНИН: Више од 170 аутобуса довезло напредњаке на митинг

0

Председник Србије Александар Вучић посетио је Зрењанин у оквиру турнеје “Будућност Србије”.

Он је рекао да је Србија прво била у конкуренцији осам, а затим у конкуренцији пет земаља у коју би дошао немачки аутомобилски гигант Фолксваген.

“Надам се да ћемо ући у последње три, касније у последње две земље”, рекао је Вучић обраћајући се народу у Лазареву, код Зрењанина, који обилази у оквиру кампање “Будућност Србије”.

Он је истакао да ако би Фолксваген дошао у Србију, онда би то био највећи резултат.

“Ако би се случајно догодило да то успемо, то би био највећи резултат и онда бих с поносом могао да кажем да сам свој посао завршио”, казао је Вучић.

И овај митинг обележило је трошење огромних сума новца за довожење људи из целе Војводине како би поздравили председника. Као и у градовима које је радније посетио и у Зрењанин је стигао караван од преко 170 аутобуса, а грађани су сада већ традиционално добијали сендвич и воду.

Такође, претходних дана пажњу је привукла и злоупотреба од стране директора школе у Лазареву код Зрењанина који је наложио да се деци поделе обрасци сагласности. Родитељи су морали да напишу име детета и да ли су сагласни или не да оно учествује у дочеку Вучића.

Завршни скупови Александра Вучића најављени су за 12. април у Новом Саду и 19. април у Београду.

                ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!