Прочитај ми чланак

Имам Краснићи: Срби, ове поплаве су вам казна за злочине на Косову

0

sefcet-krasnici--youtube_f

Поплаве које су погодиле Србију претходних више од недељу дана у којима је много људи изгубило животе, а не само своје кровове над главом изазвале су велику солидарност читавог света са српским народом. Међутим, поједини Албанци с Косова то нису показали, а чак су јавно и исказивали да желе да виде Србију уништену.

Пошто су навијачи на утакмицама постављали увредљиве транспаренте поводом катаклизме која је задесила нашу земљу, односно појединих младих Албанаца, који су на Фејсбуку направили страницу “Србијо – добродошла у пакао“, огласио се и имам Велике џамије у Приштини Шефћет Краснићи, који је за лист Прешева Јоне изјавио да су “поплаве божја казна за сва недела која је наша земља починила“.

“Ово што се догађа у Србији је божја казна за све оно црно што су радили на Косову, за све оне злочине и масакре, силовања, убијања и нестале, за етничко ћишћење и неправду према албанском народу. НАТО је успео да заустави Србију, али је нису осудили за све злочине и за геноцид над недужним становништвом на Косову. Жао ми је деце која су рођена после 1999. године, јер су најмање крива“, рекао је Краснићи, а преноси “Телеграф“.

Краснићи је пре неколико месеци молио бога да престане да кажњава Албанце и да на Косову падне киша, јер је била суша и несташица воде.

(Вести)