Прочитај ми чланак

Ексклузивно, у четири ока против Вучића: Завршен тајни састанак Мишковића и Ђиласа!

0

Ђилас је у свом „бмву“ у 15.30 стигао у зграду “Делта-холдинга”, где га је чекао Мишковић.

Заменик председника Демократске странке (ДС) и градоначелник Београда Драган Ђилас и власник  “Делта-холдинга” Мирослав Мишковић тајно су се састали у Новом Београду.

Наиме, Ђилас је у свом „бмву“  у 15.30 стигао у зграду “Делта-холдинга”, где га је чекао Мишковић. Састанак је завршен око 17 часова.

Занимљиво је да су се Ђилас и Мишковић састали у дану када је Курир објавио интервју са првим потпредседником Владе Србије Александром Вучићем у коме је истакао да Ђилас и Мишковић крећу у рат против њега.

„Отворено и јавно питам Мишковића и Ђиласа због чега то раде и који је разлог да нешто измисле. Можда су они рекли истину, али онда нека кажу коме сам нудио власт, када сам понудио било какав конзулат и било шта у вези с влашћу у Пожаревцу, где смо се састали и кад сам с неким разговарао телефоном.

Нека нађу једног сведока који ће ту причу потврдити и ја ћу рећи да сам крив. Пошто знам да никада нисам ни помислио на то – мој мозак не функционише као Мишковићев и Ђиласов – различити смо људи, тражим објашњење на другој страни. Сами нагађајте о чему се ради.

Ваљда они полазе од себе и знају шта су све радили, па мисле да тако могу да се понашају и други на политичкој сцени. За мене је кључно питање: Зашто двојица најбогатијих људи у Србији крећу на мене?!  рекао је Вучић.

 

(Курир)