Прочитај ми чланак

Храна за кућне љубимце скупља од Вучићевог паризера (ВИДЕО)

0

Председеник Србије Александар Вучић се у петак обратио јавности 191. пут од почетка године и том приликом је најавио да ће цене појединих производа, и то само у маркету ДИС, бити снижене. Међу тим производима је издвојио и пилећи паризер, који је, гле бизарности, ове среде пред камерама, заједно са министрима Томиславом Момировићем и Синишом Малим, доручковао.

Пошто је Србија, тако тврди власт, економски тигар, после сваке најаве о снижењу цена стварају се огромне гужве у маркетима. Толико о платежној моћи грађана наше земље.

А како би проверио да ли заиста у поменутом паркету има пилећег паризера од 279 динара, на лице места се упутио Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, Вера, Нада.

Запослени се, најпре, побунио због снимања радње, али је Шаровић, ипак, успео да сними посету супермаркету, али пилећи паризер није нашао, а чији је пад цене Вучић најавио.

Међутим, нешто му је друго привукло пажњу – а то је да је храна за кућне љубимце скупља од, како је рекао, Вучићевог паризера за пензионере.

– Хајде да видимо шта то овде има, пошто паризера за пензионере нема. Храна за куце и маце… Ево овде, на пример, 110 динара кошта 150 грама хране за куце. Конзерва од 400 грама кошта 269 динара. Значи, 400 грама хране за псе кошта као килограм паризера за пензионере који промовише Вучић – рекао је Шаровић и наставио:

– Србија је економски тигар и то значи да ће негде 2025. године пензионери моћи да се хране квалитетно као и кућни љубимци. Ево, да видимо и ову саламу. Ова салама са псе је 700 грама и кошта 279 динара. То значи да је салама за псе 30 одсто скупља него Вучићев паризер за пензионере. Катастрофа! – закључио је лидер покрета Љубав, Вера, Нада.