Прочитај ми чланак

Хитно обраћање иницијативе „НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА и МЕТОХИЈЕ” српској јавности!

0

Ванстраначка Иницијатива "НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ", која окупља омладину Србије, а која је ове године организовала низ патриотских скупова, шетњи и протесте у Београду са јасним захтевима српским властима да не сме држава Србија да пристане на столицу Приштини у УН, због уласка наше земље у ЕУ, издала је саопштење које преносимо у целости:

Госпођице председнице Владе републике Србије Ана Брнабић, нас не занима Ваше лично мишљење о Косову и Метохији. Нас не занима ни Ваша верска, политичка или сексуална опредељења! Нас не занимају Ваши лични ставови по питању било чега!

Нас не занима ни то што сте Ви ту где јесте не вољом народа већ система који изједа ову земљу већ тридесет година! Али госпођице Брнабић нас занима то што Ви у име овог народа износите срамотне, криминалне и најбитније, противуставне изјаве због којих би требало да будете смењени са места на коме се налазите и одговарате пред надлежним судским органима за то!

Чију земљу сте Ви спремни да предате госпођице Брнабић Вашим потписом? Ко Вас је овластио за то? Зашто мислите да ће ова Ваша изјава и евентуално потписивање правно обавезујућег споразума коме би такозваној држави Косово била дата столица у Уједињеним Нацијама остати непримећено од стране српског народа? Ко сте БРЕ Ви госпођице Брнабић да урушавате више векова наше историја!? За шта себе сматрате госпођице Брнабић!?

И Ви као и ми знамо да сте само марионета овог система који припрема коначну издају Косова и Метохије! На основу устава ове земље госпођице Брнабић упозоравамо Вас у оквиру закона да га не кршите на овакав начин јер нећете довека бити ту где јесте и неће Вас овај систем до краја бранити. Бићете процесуирани због евентуалног потписивања било каквог споразума са такозваном државом Косово и у то будите сигурни,како Ви тако и сви они који се буду дрзнули да направе такав корак!!! Народ ће устати, неће остати нем на свакодневне најаве издаје коју тако експресно и хитно спремате!

У име иницијативе НЕМА ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ и целокупне слободне Србије позивамо све појединце,синдикате и удружења да нам се прикључе у одбрани територијалне целовитости републике Србије!

У исто време позивамо све политичке странке и политичаре ДА НАМ СЕ НЕ ПРИКЉУЧУЈУ и тиме упрљају наше напоре и борбу.

Нема повлачења, нема предаје!!!