Прочитај ми чланак

ХИТ: СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ – Заболе ме к…ц за референдум у Британији и за штедњу

0

cf8ac50400cf554e0e28a4e4e51fb8ce

Главна вест у целој Европи јуче били су резултати Брегзита. И мандатар Александар Вучић одржао је конференцију за штампу поводом овог догађаја.

Вучић је рекао да Влада неће мењати политику, и да ће Србија имати референдум о уласку у ЕУ када буде били пред приступањем Унији, не пре тога.

„Имали смо изборе, они су били референдум. Таква ће политика да се води, кад победе на изборима нек расписују шта хоће“, рекао је Вучић и додао да њега неће водити дневне емоције у томе како да води политику.

Рекао је да „могу да демонстрирарују колико хоће“.

„Имаћемо референдум када будемо били на годину дана од уласка од ЕУ“, рекао је Вучић и додао да ће тада да се одлучи, а пре тога „нема времена“ за то.

Србија ће дати све од себе да негује односе са Британијом.

Народ није (у Србији) гласао за разне идиоте као у неким другим земљама, разне кретене за које не знате шта нуде. Те земље клизе и падају у амбис.

„Грађанима Србије желим да поручим да смо данас на седници Владе, где је била и гувернерка НБС Јоргованка Табаковић, говорили о очувању пуне финансијске стабилности Србије, предузели неке мере. Србија ће задржати апсолутну стабилност, и гарантујем да неће видети значајније поремећаје као у другим Западним земљама“, рекао је Вучић.

Влада Србије зна шта је добро за наше грађане, а то је „европски пут“ и бољи животни стандард, рекао је Вучић.

„За нас су две кључне речи, стабилност и просперитет. Потпуно сам сигуран да и грађани Србије који воле да се деле по великим питањима, и на вероватно на сличан начин се изјаснили као и грађани Велике Британије, пре свега желе бољу будућност за себе и своју децу

Међутим, глумац Сергеј Трифуновић прокоментарисао је ову вест на само њему својствен начин.

Погледајте шта је Трифуновић изјавио

ClyrOc0WkAAVGMh