Прочитај ми чланак

ХАОС У КАРТЕЛУ: Лидер СПС-оваца из Блаца пева у микрофон: „Вучићу пе..ру“! (ВИДЕО)

0

Испливао је снимак са недавне СПС теревенке у Блацу, где се лидер Дачићеве странке у овом месту весели певајући у микрофон: "Вучићу пе..ру"! И још позива и друге да му се придруже у вређању коалиционог партнера.

„Курир“ пише да је у питању Дејан Димитријевић из Блаца, члан привременог општинског органа и четврти на листи СПС за одборнике, дакле изузетно високо котиран.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic)

На столу СПС режимлија чини се да нема паризера, већ је богато послужење. Нису они сиротиња као грађани Србије. Посебно је занимљиво што је видео објавио и „приватни“ Вучићев Инстаграм налог, који су пренели режимски медији.

 Режимски „Курир“ је у данашњем тексту на порталу покушао да објасни и зашто социјалисти на југу Србије вређају Вучића пред изборе:

„Последњих дана неколико истакнутих социјалиста имало је овакве нападе храбрости. Новица Тончев, министар у влади Ане Брнабић оптужио је Вучића и Вучевића да СПС отимају гласове. Игор Брауновић, 19. на републичкој изборној листи СПС, у писму јавности тврди да се Вучић брука седећи на хоклици испред Трампа, док је његов страначки шеф Ивица Дачић, „најмудрији Србин у последње време“, заслужан за све успехе наше дипломатије!“, пише Курир и додаје:

„Сад и овај мали бог из Блаца (мисле на овог што пева о Вучићу)… Као да је СПС негде повољно набавио шлепер лудих гљива па их разделио својим виђенијим члановима! Ствар је једноставнија: социјалисти се, хвала богу, нису отровали, посреди је њихова глупост. Неко им је рекао да предизборне анкете показују да нова влада СНС неће бити могућа без СПС, па су живнули. Као што су они глупи пандури из филма били уверени да им преко ограде нико не може ништа, тако и ови сматрају да их „коалициони потенцијал“ чини недодирљивим. У кафани у свом Блацу су бахати, а у кабинету шефа у Београду пресамићени… И сад они дижу главу!“

Чини им се да је дошао тренутак да наплате све оне године дубоке фрустрираности због припадања партији чији је зенит неповратно прошао 5. октобра, па су спали на мрвице са стола и милост старијег партнера. Њима стид, свакако, није позната категорија, али су инстинктивно осећали да нешто дубоко није у реду с певањем „Миљацке“… И сад им се учинило да је време да рашире крила! Да им је море до колена!“, објавио је Курир.