Прочитај ми чланак

ГОСТ НЕДЕЉЕ – ДЕЈАН ПЕТАР И ЏОН БОСНИЋ Са багерима сравнити ТВ Пинк (ВИДЕО)

0

У емисији Гост недеље, коју води др Драган Петровић, били су гости Дејан Златановић и Џон Боснић. Дејан Златановић иначе професор историје по образовању, је главни уредник портала Србин инфо, и водитељ емисије У центру.

Џон Боснић је већ гостовао у емисији Гост недеље у два наврата изазавши при том велико интересовање јавности, изузетно интересантном биографијом и виђењима могућности превазилажења постојеће и вишеструке друштвене и политичке кризе у Србији и српским просторима у целни. 

Овом приликом су Боснић и Златановић учествовали заједно у емисији (сат и 48 минута трајања), имајући при томе занимљиву дебату око низа питања. По већини геополитичких питања Златановић и Боснић су се углавном слагали начелно, тек нешто мање о унутрашњој друштвеној и политичкој сцени у Србији. Међутим, главна дебата се развила о начину и форми деловања да се постојеће стање у земљи превазиђе. Џон Боснић је дао акценат на активизму, покретању народа, потреби повезивања дела елите који се сматра патриотским, и у том правцу је дао низ конкретних предлога и идеја. Златановић је акценат дао на потреби пробијања медијске блокаде, будући да је и сам новинар и у свету медија. 

Драган Петровић као домаћин емисије и водитељ усмеравао је дискусију, дајући на моменте и сам извесне предлоге, тако да су теме углавном елабориране и тражило се у оквиру дебате решења за излаз из постојећег стања. Емисија већ само на ју тубе има око 8000 прегледа, а емитована је и преко Теславизије на интернет издању.

                               ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!