Прочитај ми чланак

Гора од Мартиновића? Мариника родитељима убијене деце: Нико нема тапију на бол!?

0

Недавна изјава огавног министра Александра Мартиновића који се бахато "попишао" на све људе у Србији који не могу да имају децу је изазвало са правом огорчење народа.

Само пар недеља касније, слична изјава је (не)очекивано дошла од посланице новоназване скупштинске групе „Правац Европа“ – Маринике Тепић.

Да ли због све чешћег дружења на одборима са издајничко-криминалним режимом Александра Вучића или је већ неки други разлог, Тепић је присвојила речник режимлија, па је тако родитељима убијене деце у Основној школи Владислав Рибникар поручила да „нико нема тапију на бол“!?

Изјава је уследила због става родитеља да је непотребно формирање Анкетног одбора о мајским масакрима на чије је чело (СНС гласовима) изабрана управо Тепић.

Испада, ваљда, да су родитељи убијене деце себични јер су ставили тапију на бол или је Мариники теже него њима?

– Родитељима убијене деце Мариника је поручила да нико нема тапију на бол. Ваљда зато што је она добила тапију од Ђиласа и Вучића да ради шта хоће. Овом монструозном изјавом кандидовала се за Дијану Хркаловић српске опозиције! – реаговао је на „Твитеру“ новинар Срђан Шкоро.

Дакле, није проблем да се Тепић не сложи са родитељима по питању одбора, али је једноставно то могла тако и да каже, а не да их мартиновићевски оптужи да „присвајају бол само за себе“.

Интересантно, режимски медији који овакве „пенале“ до сада никада нису пропуштали да се обрачунају са опозицијом – сада ћуте као заливени. Више о овоме у видео прилогу.