Прочитај ми чланак

„Главни проблем Вучића са Беливуком је породица“ (ВИДЕО)

0

Криминалом не можете да се бавите успешно и да дуго трајете, као нека криминална организација, уколико нисте у спрези са државном влашћу. То је немогуће, јер ако нисте бивате врло брзо или почишћени од стране конкуренције која јесте или брзо приведени правди, тако да не можете дуго да опстанете - рекао је председник Правног савета Народне странке, Владимир Гајић, у емисији "Квака 23", новинарке Данице Вучинић.

– Ови који су у стању да опстану, ови који су у стању да се развијају су у директној вези са државном влашћу и захваљујући њој напредују. Мени се чини да је Беливукова група дошла до неке границе преко које власт више није хтела да их трпи – констатовао је Гајић.

Гајић каже да има пуно елемената и разлога због чега се против те групе води кривични поступак, да у то нема никакве сумње. Међутим, за њега је интересантније питање, а зашто баш сад и шта је мотив да се то баш сад догоди.

– То је нешто што можемо само да нагађамо шта се десило. Према мом личном закључивању и резоновању, мислим да су главни проблеми када је у питању председник породични проблеми. То су разлози због чега се одједанпут мења курс – закључио је председник Правног савета Народне странке.