Прочитај ми чланак

ГЕНЕРАЛ ПОЛИЦИЈЕ БРАТИСЛАВ ДИКИЋ са ратним ветеранима излази на изборе

0
Bratislav-Dikic-komandant-Zandarmerije-2

Фото: Фејсбук/Братислав Дикић

Ратни ветерани Србије саопштили су да први пут на парламентарне изборе излазе организовано, самостално као група грађана. Носилац њихове листе биће, како су најавили, генерал полиције у пензији Братислав Дикић.

– Ратни ветерани имају јединствену прилику да се изборе за све оно што су им досадашње власти и све политичке партије ускраћивале – наводи се у саопштењу.

Братислав Дикић је, овим поводом, на свом ФБ профилу објавио:

Своје саборце и њихове најмилије не могу одбити, биће ми част да будем први међу једнакима и представљам ратне ветеране наше Србије на предстојећим изборима као и све остале грађане који верују у мене, моју способност и мој успех.

Као и моји саборци, извршио сам све своје задатке за Србију и грађане Србије, у свим мојим борбама сам победио, одбрана Србије и грађана Србије је наш позив и заклетва. Међу нама нема разлика, ни националних ни верских, ми смо борци и када смо били у одбрани Србије нико од нас није питао ко је од бораца Србин, а ко Мађар, муслиман или Ром или било које друге националности.

Сви смо тада били исти, сви смо имали једно име „борац“ и нисмо тада правили разлику и нећемо никада правити разлику међу нама грађанима Србије. Нико од грађана није другачији, нити бољи или лошији човек, ако размишља другачије од нас!

Излазимо на изборе да се боримо за права ратних ветерана, за права грађана Србије, за правду, за бољи живот, за безбеднију Србију, за наше породице и нашу децу! Верујте, ми знамо да се боримо и када имамо оружје у рукама. И када уместо оружја имамо стручност и знање. Ми не знамо да губимо!

Света Србија и наш небески српски народ као и остали грађани Србије су нама светиња!

Извор: Нишке вести