Прочитај ми чланак

„Где је Игор? Падамо са власти, па идеш код победника, нећеш уз мене“

0

Председник Србије и СНС Александар Вучић "оптужио" је председника Покрајинске Владе Игора Мировића за "издају". Док се обраћао медијима са једног пољопривредног имања у Голубинцима у Срему, приметио је да иза његових леђа не стоји Мировић, што му је засметало.

– Где је Игор? Где си, бре, отишао? Па дођи овамо. Знају људи да следе смене и политичке промене у Србији, па неће да буду уз мене, него уз победника – казао је Вучић.

Jutjub

У том тренутку Мировић је постиђен стао иза њега док је говорио.

Затим је уследило наручено питање са телевизије Пинк и чувени „дијалог“ Вучић -Узелац о смени власти.

– Наши политички противници су сасвим у праву да ће ускоро бити смена власти. Имају добре кандидате. Један је променио шест партија, други није успео у цркви и духовном животу, па би сада мало да се опроба у световном. Ми ћемо покушати да нађемо адекватног кандидата који ће им се супротставити – казао је Вучић.

Подсетимо, пре неколико дана посланик Владимир Ђукановић је казао да ће СНС изгубити следеће изборе, тако да се сада види из чије кухиње је „замирисала запршка“ о политичким променама и да је то Вучићев јасан тактички маневар, како би поручио својим активистима и гласачима да се не опусте.

Или је заиста свестан да му се ближи крај, да је народ све незадовољнији, да неће више да ћути и да трпи овај начин живота, који је према многим мишљењима гори чак и из времена Слободана Милошевића деведесетих година.