Прочитај ми чланак

ФУНКЦИОНЕР СНС: Васкрс у цркви прљава работа, уживаћу док полиција хапси битанге!

0

Ако не знате ко је на власти у Србији, можда ће вам бити јасније када прочитате изјаву Славише Мићановића, високог функционера СНС, односно члана главног и извршног одбора напредњака, који је у "Твитер" одговору Бошку Обрадовићу, увредио вернике СПЦ, назвавши богослужење у цркви на Васкрс - прљавом работом!

Најпре је лидер Двери написао на „Твитеру“ да ће и Александар Вучић, попут његовог брата близанца Мила Ђукановића, морати да хапси Обрадовића и остале вернике и свештенике, који ће Васкршњу Литургију прославити у храмовима СПЦ.

Уследио је скандалозан одговор Мићановића, у којем, чини се, има и елемената кривичне одговорности.

– Прво, не хапси Вучић већ надлежни државни органи у складу са законом. Друго, нико ко је нормалан на Васкрс неће бити саучесник у прљавој работи која ти је на уму. Треће, веруј ми да ћу уживати гледајући како држава спроводи закон и битанге као што си ти учи памети – написао је на „Твитеру“ Мићановић.

Уследио је Обрадовићев одговор:

– За Славишу, шефа свих СНС ботова, одлазак у цркву на Васкрс је – прљава работа. А што се тиче претњи хапшењем свих оних који имају уставно право на слободу вероисповести нисам сигуран да ће вам то лако успети као што сте планирали. Много сте се осилили, нећете још дуго!