Прочитај ми чланак

Ево шта се крије иза „атентата“: Вучић би побио све Србе да себе спаси црне листе!

0

Прави разлог идиотског спина о атентату на Вучића се реализује зато да би се прикриле три велике свињарије диктатора, али и да би се издајник спасио црне листе САД.

Ово за „Србин инфо“ објашњава Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета и истиче да је највећа свињарија коју Вучић лажном афером жели да покрије то што је од својих страних, глобалистичкиг шефова добио задатак да БиХ убаци у НАТО пакт.

– Вучић је као „глово“, кога глобалисти окрену и наруче. Он одмах извршава задатак и доноси српски интерес на тацни. Прва свињарија је враћање Мила Ђукановића на власт у ЦГ, друга је одлазак његовог новог-старог миљеника Небојше Стефановића на ноге британској обавештајној служби у сред предратне хајке на Русију, а трећа је притисак на Додика да прихвати Инцков закон да смо геноцидни, да се РС врати у институције БиХ и да Босна уђе у НАТО.

Да би то покрио, издајник врши медијски линч над грађанима сулудим причама како хоће да га убије његов Мило Ђукановић, преко Звицера који је члан СНС-а и чији људи батинају оне који неће да гласају за Вучића, а све, ето, организује британска обавештајна служба с којом Вучић има дубинску сарадњу!

Украјина годинама шаље авионе у Београд по војну опрему и сада у сред хаоса са Русијом, Вучић шаље Небојшу у Лондон.

Једноставно, Вучић је спреман да побије све Србе само да избегне да се нађе на црној листи САД. Издаје сваки српски интерес и у Србији и у ЦГ и у РС. Издаје и Русију – образлаже Паровић.

Више о овој теми у видео прилогу.