Прочитај ми чланак

Двери: Вучићев покрет за народ и државу је за полтроне власти

0

Потпуно је беспредметно питање које нам ових дана постављају медији да ли ће Двери ући у нови Покрет за народ и државу који по ко зна који пут најављује председник Републике. На овај начин свима одговарамо да Двери неће бити део садашње власти ни у којој форми.

      Тзв. нови покрет је само начин сабирања свих полтрона актуелне власти, а с обзиром да ми то нисмо – тамо нам није место. Притом, Двери су опозиција овој власти пуних 12 година и никада нисмо сарађивали са СНС, па нећемо ни кроз овај лажни покрет. Јер, не може Покрет за народ и државу оснивати неко ко предводи један антинародни и антидржавни режим. Садашњи режим је антинародни јер пљачка народне паре кроз огромну корупцију и намештене тендере, укида демократију и институције, а антидржавни је јер се одриче Косова и Метохије прихватајући француско-немачки споразум о признању лажне државе Косово. У таквом покрету Двери немају шта да траже.

Остајемо посвећени идеји стварања ширег патриотског опозиционог блока и уједињења свих опозиционих родољубивих снага. Позивамо све парламентарне и ванпарламентарне опозиционе политичке странке и удружења да извучемо поуке из неуједињења деснице са прошлих избора и на све будуће изборе на свим нивоима изађемо уједињени. Српски покрет Двери никада није означен као кривац за неуједињење деснице на прошлим изборима из простог разлога што у нама заиста и није било никакве кривице, већ смо били највећи заговорници ове идеје. И сада то исто мислимо и спремни смо на разговоре и договоре са свима у патриотској опозицији који су истински противници садашње власти.