Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Увођење бебе и труднице у нови ријалити – претња за све наше породице

0

Ера медијског мрака, пада морала и разарања породице, доживела је свој врхунац када је најављено да ће у новом ријалити програму под називом „Задруга“ учествовати и осмомесечна беба и трудница која носи тројке.

Како су медији пренели, беба је усвојена и припада породици Митровић, а отац јој је сада ни мање ни више, него Жељко Митровић, власник Пинк телевизије.

Очигледно је да је Митровић бебу усвојио да би се са њом играо у ријалитију, а не да би јој пружио сигурност и породични дом, јер је најавио да ће беба практично одрастати у „Задруги“.

Међутим, ово није све. Најављено је и да ће трудница, која носи тројке ући у ријалити, где је предвиђено и да се породи.

Ово је скандал.

Где је председник државе да реагује или не жели да дира свог личног пријатеља? Где је Славица Ђукић-Дејановић, која наводно брине о популационој политици? Хоће ли дозволити да се трудница породи у „Задруги“? Где су сада сви они борци за људска права, родну равноправност, феминистички покрети и остали, по којима је ЛГБТ популација најугроженија у Србији? Где су сада да заштите ову бебу и трудницу од психолошкких траума, које ће доживети у ријалити програму?

Да ли ова беба има право на живот и зашто мора, када је већ остала без својих биолошких родитеља, да одраста међу странцима и изопаченим личностима?

Коју нам то поруку шаље ова власт?

Председници општина туку грађане, бебе се уводе у ријалити програме, труднице се излажу јавним понижењем и угрожавањем здравља, радници врше самоубистав због беде, болесна деца се лече порукама, медији су под потпуном блокадом.

Да ли ово заиста желимо више да трпимо?

Сви морамо 16. септембра да изађемо на протест, да се побунимо против разбијања наших породица, против неморала, насиља и медија који трују нашу децу, да им не дозволимо да нас више газе и понижавају.

Радош Пејовић

Председник савета за породицу и социјална питања