Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Сви странци који пропагирају хомосексуализам треба да буду протерани из земље (Видео)

0

Dveri Glisic

Двери представиле руски закон о забрани промоције хомосексуализма
Сви странци који пропагирају хомосексуализам треба да буду протерани из земље, а домаћи ЛГБТ активисти и лобисти високо казне.

Када се Двери буду питале о Србији применићемо решења руског законодавства и забранити геј-параде као и било какву пропаганду и промоцију идеологије хомосексуализма малолетницима!

У САД су чак спроведене научне студије које су доказале сву штетност хомосексуалног деловања на децу и није случајно да управо одатле долазе фондови за оне НВО и друге лобисте који пропагирају ЛГБТ модел друштва и разарају традиционалне вредности и традиционалну породицу. Такви лобисти увелико делују у Србији, која је – као и Русија – демографски озбиљно угрожена белом кугом, па се Двери залажу да се и у нашој земљи примени пооштрени руски „рецепт“ за заштиту деце од погубног утицаја хомосексуализма.

Помозите рад Србин.инфо! Да и даље останемо независни, српски, православни, анти-глобалистички сајт.

Федерални закон Русије којим је у јуну ове године допуњен „Закон о заштити деце од информација које штете њиховом здрављу и развоју“ из децембра 2010.године одредио је административне казне за:

– ширење информација које пропагирају нетрадиционалне сексуалне односе, које изједначавају традиционалне и нетрадиционалне сексуалне односе, за наметање ових информација путем масовних медија и интернета уз изразито појачану одговорност странаца који у овим забрањеним радњама учествују

Те мере су административне и предвиђају врло високе новчане казне за држављане и правна лица у Русији, док за странце предвиђају избацивање са територије Руске Федерације! Наравно, кривична дела која би из оваквог деловања произашла посебно су кажњива.

Оваквим законским решењем руска држава је показала да потпуно има свест о томе како делују тоталитарне лгбт организације, каква је суштина и структура њихове идеологије и методологије деловања, да су те организације део структура које делују из иностранства а на разарању социјалих структура руског друштва.

 

Такође, из чињенице да није доношен никакав посебан закон против геј-парада и лгбт организација већ је само допуњено законодавство о заштити деце види се да намаре руске државе није хомофобична и да не постоји никаква дискриминација особа са хомосексуалним опредељењем већ да је уклапањем у постојећу законодавну архитектуру остварена суштинска намера да се подржи породични модел друштва који је насушно потребан Русији као земљи чији је народ изложен демографској катастрофи.

Понављамо: Србија је у истој позицији као и Русија у вези са демографским проблемима – који све више расту деловањем ЛГБТ тоталитарних структура – и зато се залажемо за примену истих –руских- законских решења у Србији.

Посматрајући безобразно и безобзирно понашање геј-лобиста из НАТО амбасада у Београду и других евроатлантских структура, као и агресивно понашање лгбт активиста последњих дана те осећајући пониженост због слугерањског и бескичменог понашања Вучић-Дачић-Динкићевог режима, Двери су одлучиле да појачају реторику својих наступа као и да организују протест против антипородичне владе пред зградом Владе Србије 28.септембра 2013.године.

Ексклузивни превод „Закона о заштити деце од информација које штете њиховом здрављу и развоју“ прочитајте ОВДЕ..

*Саопштење „Уследиће забрана геј-параде“ и превод руског закона представљени су на конференцији за медије 12. септембра 2013.