Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Припадници УЧК који су убијали Србе командују српским полицајцима!

0

policia_uniform
Шта доживљавају српски полицајци после интеграције у „косовску полицију“?

Срби на Косову и Метохији доживљавају праву тортуру од своје државе Србије. Парадоксално је, али је тачно да је и Српски Патријарх Иринеј позивао Србе на шиптарске изборе, речима: „Бирајте најбоље“. А његова најбоља деца су бојкотовала изборе. Ефекте потписаних споразума и спроведених избора међу првима су на својој кожи осетили полицајци који су до скоро били припадници МУП-а Србије:

– Све смо доживели али ово чудо нисмо могли ни да сањамо да ће нас наша држава натерати да се на силу интегришемо у шиптарско друштво и да обучемо униформу УЧК. Претили су нам да ће нас оставити без плата, обећавали неутралне изборе, а онда су одборници тајно ноћу позивани да потпишу заклетву да би се некако удовољило Европској Унији. Вучић и Дачић угасили су српску државу метеорском брзином, као да никада није ни постојала. Пре њих су Шиптари преорали наша гробља, запалили и порушили наше цркве и манастире. Само од доласка КФОР-а убили су и киднаповали 1500 Срба – кажу нам „интегрисани“ полицајци.

***

Горку и мучну судбину свога народа доживели су и српски полицајци на северу Косова и Метохије. Преко ноћи им је стигао ултиматум о интеграцији у Косовску полицију након чега су добили су решења о раскиду радног односа а убрзо завршили седмодневну обуку у Вучитрну и обукли нове униформе.

На том кратком путу наишли су на разне проблеме, али један нису очекивали.

Униформе им је делио припадник УЧК! Да иронија судбине буде комплетна, униформу је од њега требало да прими управо српски полицајац кога је тај (бивши?) припадник УЧК тешко ранио док је овај од њега бранио државу Србију! А сада је доживео да му исти даје нову униформу УЧК. Српски полицајац је одмах вратио униформу и напустио нови посао.

Други полицајац, док је седео у кафани у Косовској Митровици, одлучио се на необичан гест. Скинуо је униформу и из кафане отишао кући у гаћама.

Трећи туш – док су на стрељани увежбавали гађање, српски полицајци затекли су ту и друге припаднике УЧК против којих су се борили и „захваљујући“ којима многи њихови другови, српски полицајци данас нису живи.

Ето, то је „историјска“ победа премијера Дачића и вицепремијера Вучића.

Њихова имена заиста ће остати забележена историји. Ово је наш мали допринос осветљавању њиховог лика и дела.

СРПСКА СЛОГА, Србин.инфо