Прочитај ми чланак

ДВЕРИ, Пољопривредници и омладина заједно!

0

dveri lucane -crop

Листу од 45 кандидата за одборнике предводи Милан Парезановић, дипломирани економиста из Гуче, а на листи доминирају дипломирани економисти, инжењери и истакнути драгачевски пољопривредници и представници студентске омладине.

Носилац листе, Милан Парезановић, овим поводом је изјавио:

„Основни циљеви ове изборне листе су заустављање негативних демографских, економских и социјалних трендова у општини Лучани, веће субвенционисање пољопривредне производње, продубљивање партнерства локалне самуправе и драгачевске привреде, већа локална социјална давања, са посебним акцентом на повећању средстава за подстицање рађања, као и чвршће повезивање општине Лучани са нашом дијаспоромˮ.

Члан Старешинства Покрета Двери, Бошко Обрадовић, истакао је:

“Двери су међу првима предале своју изборну листу за локалне изборе у Драгачеву, што јасно говори да смо једна од најјачих појединачних политичких снага у овој општини. И на недавно одржаним ванредним републичким изборима у Лучанима Двери су биле једине изнад цензуса уз СНС и СПС, што представља доказ да ови млади људи имају велику подршку у својој средини. Посебно радује што су Двери своје снаге ујединиле са пољопривредницима и омладином, на којима почива будућност ове општине. Ова изборна листа биће истинска алтернатива свима онима којису већ предуго на политичкој сцени Драгачева, којису рекли све што су имали и урадилисве што су могли. Време је за нове и непотрошене људе и политичке опције. Време је за Двери“.

Посебно наглашавамо да Општинска изборна комисија није нашла нити једну замерку на нашу изборну листу и да је проглашена међу прве три у Драгачеву, што јасно показује политичку снагу и значај Покрета Двери у општини Лучани.

Користимо се приликом да се захвалимо свима који су својим потписом пружили подршку овој листи и позивамо све гласаче у Драгачеву да се упознају са програмом и кандидатима једине политичке новости на политичкој сцени општине Лучани: изборне листе под бројем 3 „ДВЕРИ, ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ И ОМЛАДИНА ЗА СПАС НАШЕ ОПШТИНЕ – МИЛАН ПАРЕЗАНОВИЋ“.

(Двери)