Прочитај ми чланак

Двери: Одбрана породице и последњи дани (Геј парада)

0

BranimirNesicDveri

 

На јучерашњој конференцији за медије, представљена је нова кампања Двери за породичну Србију.

 

Зашто геј-парада има већи публицитет на медијима и од стране властодржаца од проблема презадужених породица којима приватни извршитељи одузимају имовину када не могу да врате банкарске и комуналне дугове, или било које друге горуће породичне теме о којима се слабо или нимало говори?

Да ли је геј-парада важнија од беле куге, катастрофалног стања у српском здравству и школству, деце са посебним потребама и тешким болестима?

Покрет Двери својим противљењем геј-паради управо жели да укаже на три ствари:

1.    Демографска, морална и економска катастрофа у којој се Србија налази последица је вишедеценијске небриге владајућих структура о породици као темељу друштва; да би опстала, српској држави и друштву је потребна реафирмација најстарије и најважније заједнице међу људима – природне породице, и из те реафирмације конституисање нове породичне политике у Србији чији темељ представља ПОРОДИЧНА ПОВЕЉА СРБИЈЕ.

2.    Геј-парадом властодршци у Србији желе да скрену пажњу народа са економских тема, предаје Косова и Метохије у Тачијеве руке, и катастрофалне политике коју воде у последње време.

3.    Геј-парада није никаква борба за људска права ЛГБТ мањина, већ се геј-парадом намеће једна нова идеологија супротна традиционалном систему вредности у Србији који заступају све традиционалне верске заједнице; одржаваање ове манифестације је још један услов у низу услова из ЕУ коју властодршци у Србији морају по сваку цену да испуне.

Када се Покрет Двери буде питао и одлучивао у држави Србији, а по узору на нове руске законе, геј-параде, као и сваки облик промоције хомосексуалне пропаганде малолетним лицима, биће забрањене.

Ми не улазимо у приватне животе појединаца и то сматрамо недопустивим понашањем. Ми само хоћемо да кажемо да је подједнако недопустиво да се приватне сексуалне склоности,  зарад испуњавања још једног од безбројних услова за ЕУ, намећу читавом друштву јавним парадирањем и будућим доношењем закона који ће омогућити хомосексуалне бракове и могућност да такви парови усвајају децу.

Покрет Двери никада није користио физичко насиље и учествовао у било каквим уличним инцидентима. Управо зато, Покрет Двери има право да од властодржаца у Србији тражи да не уводе понижено и увређено друштво у ванредне околности и да  да, бар по овом питању – послушају народ, а не Брисел и Вашингтон.

Када се Покрет Двери буде питао и одлучивао у држави Србији, уредићемо друштво и државне законе у складу са Повељом породичне Србије коју обзнањујемо јавности Србије на Велику Госпојину 2013. године.