Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Непријатељи породице су непријатељи Србије

0

У скоро две деценије дугом деловању Српског покрета Двери никада се нисмо служили говором мржње или изрицањем лажи, а на нашим безбројним трибинама, јавним окупљањима и протестима никада није забележен ниједан насилни инцидент.

Интересантно је како СНС не реагује на отворене сексистичке изјаве коалиционог партнера Драгана Марковића-Палме, који је отворено рекао да Ана Брнабић неће бити његов премијер јер је лезбејка, а оптужују Двери за говор мржње према ЛГБТ популацији, зато што сматрамо да је промоција ЛГБТ идеологије непријатељство према породичној Србији, иако смо се апсолутно оградили од личне сексуалне оријентације било кога, па и предложеног мандатара.

Оваквом изјавом СНС жели да скрене пажњу са чињенице да се Александар Вучић коначно устоличио као апсолутни господар Србије.

Они који крше основна демократска начела и који се служе лажима, обманама и подвалама да би се одржали на власти, немају права да другима говоре о демократији и људским правима.

Они који за све ове године на власти нису ништа учинили да побољшају положај породица у Србији не могу никоме да говоре да су лажни заштитници породица.

Став Двери је одувек био јасан.

Немамо ништа против било чије сексуалне оријентације, али ћемо се бескомпромисно борити против укидања права родитеља, деце и породице у целини зарад увођења непостојећих „сексуалних“ права и тоталитарне ЛГБТ идеологије.

Информативна служба Српског покрета Двери