Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Напредњаци, јел ваља или не ваља та Атака?

0

Александар Мартиновић, један од најнапредњака, поново је издао сва своја политичка уверења и ставове.

Да подсетимо грађане Србије, недавно је Мартиновић је напао Двери и председника Двери, Бошка Обрадовића, на седници Народне скупштине, замерајући Дверима што су у Народној скупштини угостили бугарску патриотску странку Атака, а њихово страначко гласило Информер их чак назвало фашистима.

Бошко Обрадовић му је тад одговорио да Двери и Атака имају много тога заједничког, као што је противљење Европској унији коју води бриселска администрација, тешња сарадња са Русијом, борба против неолибералног капитализма који нас све уништава и изградња Савеза балканских народа који ће свима помоћи да очувају своје националне и традиционалне вредности и да поново успоставе економске суверенитете у својим државама.

Мартиновић је осудио сусрет Двери и Атаке, проглашавајући и Двери и Атаку издајничким странкама у својим државама. То није био разлога да добије опомену од Маје Гојковић.

Међутим, данас видимо у Вучићевом гласнику „Информер“ промену ставова Српске напредне странке: (Није шала! Бугари траже уједињење са Србијом!).

Дакле,  изјава посланика Шопова из Атаке, који је иначе био и гост Двери,  говори да политика Двери у потпуности прати европски тренд и развој актуелних политичких дешавања на тлу Европе.

Посета Атаке Дверима доказ је озбиљног политичког легитимитета, који Двери имају не само у Србији већ сада и међу водећим европским народима, са којима ће Двери несумњиво учествовати у стварању нове Европе, где ће сви народи имати право на свој национални идентитет, економски суверенитет и сопствену државу.

Зато се са разлогом питамо, да ли је Драган Ј. Вучићевић амбивалетна личност, када у распону од само две недеље исте људе назива фашистима, а сада здушно подржава савез са њима?

Очигледно да је СНС странка без идеологије и да се ставови мењају преко ноћи, уколико пронађу свој интерес у томе. Зато им не треба веровати, јер како су сада променили мишљење о Атаки, тако ће га променити поново за било шта друго.

Информативна служба Српског покрета Двери

БОНУС ВИДЕО

Павел Шопов, оснивач најпопуларније патриотске странке у Бугарској,” Атака“ и потпреседник бугарске Скупштине и народни посланик посланичке групе „Уједињени патриоте”, Јавор Нотев, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, причају о бугарско-српско сарадњи у борби против Турака (00:26:00), о томе како Aтака гледа на бугарско-српску сарадњу (00:28:30), о Балканском-православном савезу (00:30:00); као и о односу савремених Бугара према Србима (00:32:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.