Прочитај ми чланак

Двери: Долазимо на протест испред „владе“ Војводине!

0

Dveri

На управо одржаној конференцији за новинаре,покрет Двери је подржао најављени свенародни протест против Владе Војводине и организовано ће се придружити протесту у петак. 

Покрет Двери сматра да је Скупштина и Влада Војводине отишла предалеко са предлогом аутономашке декларације и да је дошло крајње време да се размонтира извор сепаратизма у северној Србији, а то је владавина ДС и сателитске ЛСВ у Покрајини. После свих афера у Развојној банци, скандала са узимањем страначких кредита без било каквих гаранција, пада подршке грађана Пајтићу и његовој аутономашкој камарили, време је да се све патриотске политичке снаге удруже у један фронт за обарање Владе Војводине и ванредне покрајинске изборе. 

Марко Теслић: Покрет Двери је још јесенас упозоравао ширу јавност с чим се све можемо суочити управо ми који живимо на овим просторима, јер смо још тада знали да се процес даље дестабилизације и дезинтеграције Српске државе неће зауставити на КиМ, што је господин Пајтић и потврдио најавивши усвајање сепаратистичке декларације у скупштини АП Војводине. Па свему томе још кад додамо разне афере,криминалне и коруптивне радње које карактеришу актуелну покрајинску власт,постало је више него јасно да је крајње време за ванредне покрајинске изборе на које ће Двери изаћи са унапред дефинисаном политичком платформом за укидање економски штетне и политички сувишне аутономије.

Иван Костић: У северној Србији сада постоји огромна већина за рушење Пајтићеве Владе и Скупштине, коју чине ДСС, СНС, СПС, СРС и ДВЕРИ. Без обзира на политичке разлике међу нама заједничко нам је да је пад Пајтићевог режима са власти национални и државни интерес. Зато ће Двери подржати и активно се укључити у протест против лажне владе Војводине,како бисмо сви заједно показали господину Бојану Пајтићу и његовим сарадницима да су прочитани и да им је време да оду.

На крају конференције Покрет Двери је позвао све суграђане да се одазову у што већем броју на најављени протест у петак 12. априла у 17 часова испред зграде лажне Владе Војводине.