Прочитај ми чланак

ДСС: У чије име прети Зорана Михајловић?

0

dss logo plavi

Потпредседница Владе и потпредседница Српске напредне странке Зорана Михајловић је дужна да објасни своју изјаву за дневи лист „Данас“ да ће „на националистички блок окупљен око Демократске странке Србије и Двери у јако ближој будућности морати да се обрати посебна пажња, пре свега због наше деце“.

Ову изјаву којом је квалификују као опасну странку „на коју треба посебно обратити пажњу“ Демократска странка Србије сматра отвореном претњом. Због тога што претња, зависно од извора, има различиту тежину и наговештава различите мере „обраћања пажње“ Зорана Михајловић дужна да се изјасни да ли ју је изрекла у име Владе Србије или у име Српске напредне странке.

ДСС потпуно различито од Владе и СНС види будућност Србије и управо због будућности наше деце, на коју се и Михајловићка позива, сматрамо да смо дужни да се политички изборимо за слободну, праведну и економски развијену Србију. ДСС и патриотски блок представљају опасност за Владу и СНС, а не за Србију. За Србију и њену будућност опасност представља наставак политике Владе и СНС. 

Извор: СРБИН.ИНФО