Прочитај ми чланак

ДС: Ћирилични лого новосадског Културног центра као “стилизовани кукасти крст“

0

Градски одбор Демократске странке Нови Сад данас је оптужио актуелну градску власт у Новом Саду да „троши милионе на нове логое који по форми подсећају на стилизовани кукасти крст“.

Члан Извршног одбора Градског одбора ДС Нови Сад и портпарол новосадских демократа Јадранка Јовишић је на конференцији за новинаре изјавила да „бројни грађани долазе у Градски одбор те странке како би сугерисали да их нови лого Културног центра Новог Сада подсећа на стилизовани кукасти крст“. 

 

„Актуелна власт је пала на најситнијим детаљима и морали смо реаговати јер смо се разочарали када смо видели резултате после првих 100 дана нове градске власти“, рекла је Јовишићева која је, на скали од један до десет, учинак нове градске власти у прва три месеца оценила са „два плус“. 

Портпаролка Градског одбора ДС-а је казала да је ниво квалитета комуналних услуга у Новом Саду изузетно низак, на шта се, како је казала, грађани и најчешће жале, истакавши да је путаре снег изненадио у децембру па је у граду настао саобраћајни колапс. 

По речима Јовишићеве, градоначелник и његови сарадници су свој бахат однос према средствима грађана Новог Сада најбоље демонстрирали на примеру дочека Нове године за који су, како је казала, издвојена огромна средства. 

„Када је градоначелник добио пацке за расипање новца видели смо да све може бити организовано и са много мањим средствима“, рекла је Јовишић додајући да је неизвесно и шта ће бити са буџетом за наредну годину јер је, како је казала, „донет на ноћној телефонској седници“. 

(Танјуг)