Прочитај ми чланак

„ДРУГА СРБИЈА” ПОДРЖАЛА ЈАНКОВИЋА: „Гејм овер“ Вучићу

0

Завршни митинг председничког кандидата Саше Јанковића одржан је у среду са почетком на Тргу републике, на коме је Јанковић поручио да од 2. до 16. априла тече, како је рекао, отказни рок за Александра Вучића и његове сараднике.

Морамо да завршимо један посао, пре него што живимо у нормалној земљи. Александре Вучићу, немој да ти падне на памет да 2. априла било где украдеш и један глас. Нису то моји, него гласови грађана Србије. Ово је земља вредних и паметних људи. Теби, Александре Вучићу, не ваља овај народ. Свако ко се латио Устава и закона проглашен је издајником – поручио је Јанковић.

twitter.com/Tatjana Vojtehovski

Пре него што је позвао присталице у шетњу, уз извињење својој професорки српског језика што ће говорити на енглеском, Јанковић је рекао: „Гејм овер, Александре Вучићу!“.

Предизборни скуп председничког кандидата Саше Јанковића у Београду отворио је певач Владо Георгиев који је окупљене грађане позвао да на изборима у недељу, 2. априла, „промене садашње стање у Србији“.

Подршку на скупу су пружили Балша Божовић, Никола Ђуричко, Аида Ћоровић, Никола Којо, Душан Ивковић, Сергеј и Бранислав Трифуновић, Кристина Ковач, Ратко Божовић, Србијанка Турајлић, као и чланови иницијативе „Не давимо Београд“ са својим обележјима…

Окупљени су громогласно реаговали на страствени говор Николе Ђуричка. Он је поручио да су се грађани Србије већ једном изборили за демократију на трговима и да ће то опет учинити.

– Неко барата партијском књижицом и постаје министар полиције, а неко ко је вредно радио са дипломом не може да добије посао – казао је Ђуричко.

Након говора Саше јанковића, грађани су скандирали: „Победа, победа!“, а потом су кренули у шетњу, чији почетак је обележило паљење бакљи.