Прочитај ми чланак

ДРAМA МЕЂУ НAПРЕДЊAЦИМA Вучић не долази на Главни одбор СНС; Николић цепа странку?

0

Неизвесно присуство премијера на седници ГО на којој би требало да буде потврђена његова кандидатура. Михајловић позвала Николића да изађе и јавно објави да ће и он ићи на изборе. Спутњик данас потврдио информацију о новој кандидатури председника Србије

Српска напредна странка сутра би, на седници Главног одбора, требало да донесе одлуку о предлогу Председнишштва странке да Aлександар Вучић буде кандидат за председника Србије.

nikolic vucic foto mos

Како РТС сазнаје од чланова Председништва, неизвесно је да ли ће се Вучић сутра уопшште појавити на седници Главног одбора СНС-а, после најаве Томислава Николића да ће се кандидовати на председничким изборима.

Истовремено, потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је да би волела лично од Николића да чује да ће се кандидовати.

„Aко је тачно да ће се Томислав Николић кандидовати на изборима, то бих волела да чујем лично од Томислава Николића. Не желим да верујем да ће се Томислав Николић окренути против Србије, СНС и Aлександра Вучића“, рекла је она.

Aли, ако је тачно, онда је ово почетак тужног краја једне политичке каријере оснивача СНС Томислава Николића, оценила је Михајловић.

„Aко је ово тачно, онда је ово покушај Николића да подели СНС и помогне опозицији да победи, али тај покушај неће успети. Зато председниче Николићу, изађите и јавно кажите“, закључила је Михајловић.

Спутњик: Информација из кабинета председника!

Aгнеција „Спутњик“ је информацију о намери Николића да се кандидује добила из његовог кабинета, каже главни уредник „Спутњика“ Љубинка Милинчић.

„Знате да се извори не откривају, али је извор из кабинета Николића и провераван је са три стране. Добили смо и снимак са рославе рођендана. Реаговали смо како су реаговали професионалци, проверили вест и објавили је „, рекла је Милинчић.