Прочитај ми чланак

Драго ми је што ме додирујете – Дачић спречио Милоша да покаже Бриселски споразум!

0

Нова Демократска странка Србије (ДСС) објавила је видео у коме се види да, током заједничког гостовања лидера Новог ДСС Милоша Јовановића и председника Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивице Дачића, Дачић Јовановићу не дозвољава да међу папирима извади баш - Бриселски споразум.

Током заједничког гостовања на Радио-телевизији Србије (РТС), Јовановић је рекао да је Дачић био у Влади која је пристала да се изместе преговори о Косову из Уједињених нација у Европску унију.

„2011. године од почињања техничког дијалога признали њихове личне карте дали им копије катастарских и матичних књига, 2013. године, господине Дачићу, ставили сте Ви параф на Бриселски споразум и укинули смо наше правосуђе на северу, повукли цивилну заштиту“, рекао је Јовановић.

Дачић је на то, међутим, рекао да је то „апсолутно неистина“.

„Па како неистина, ево га овде споразум „, одговорио је Јовановић и покушао да са стола узме Бриселски споразум, како би га показао гледаоцима.

„Да вам кажем једну ствар, само да ме сачекајте да кажем“, рекао је Дачић и спустио своју руку на Јовановићеву, како му не би дозволио да узме споразум.

„Драго ми је што ме додирујете, ја Вас чекам – само да покажем ово грађанима“, покушао је Јовановић да споразум узме, али у томе није успео.