Прочитај ми чланак

ДРАГАН ПЕТРОВИЋ ПРОТИВ БРАНКА РАДУНА: О новој влади Србије (Видео)

0

Eмисија Екстреми на ТВ Мост, о резултатима протеклих избора и новој влади др Драган Петровић и Бранко Радун.

Протекли парламетнарни избори у Србији донели су резултате који се нису могли у потпуности очекивати, што се нарочито односи на патриотски блок. Парадокс је да у Србији је више од половине становништва против придруживања под овим диктатима ЕУ, такође против неолибералне економије, против предаје КиМ, а да у парламенту неће бити фактички ни једног посланика у том правцу.

Већи део популације у Србији је незадовољан постојећим стањем, сопственом позицијом, а опет већину су добиле странке које чине до садашњу власт, док је патриотски блок уместо свог највећег успеха, с обзиром да се критички односи према до садашњој политици последње две владе, доживљава напротив свој највећи пораз, и ни једна од пет опозиционих странака ове групације не успева да уђе у парламенат. Како ће изгледати будућа влада, и које ће је странке чинити поред СНС, те какву ће политику водити по најважнијим питањима.

О свему овоме у емисији Екстреми емитованој на новосадској телевизији Мост дебатовали су др Драган Петровић и политички аналитичар и уредник портала Видовдан Бранко Радун. Од других тема додаткли су се украјинске кризе. Водитељ ове традиционално полемичке, али фер емисије, је г. Бојан Панаотовић.

 

(Србин.инфо, ТВ Мост)