Прочитај ми чланак

ДР СТОЈКОВИЋ НАКОН ПОВРАТКА СА ТЕРЕНА Широм Србије мигранти стварају војне кампове

0

Након боравка у Суботици и околним селима са илегалним мигрантима, потпредседница Здраве Србије др Јована Стојковић је на конференцији за медије у Београду, нагласила да је чула од великог број грађана да су незадовољни (не)радом полиције и политичким ставом странака на власти јер су дозволили да мигранти у том делу Србије чак формирају и своје војне кампове.

– Ко су безбедносно интересантна лица из суботичких шума, наставила је Стојковић, органи очувања јавног мира и реда могу лако сазнати јер се без икаквог зазора рекламирају на Тик-Току, а ми знамо да припадници МУП-а и других служби безбедности помно прате друштвене мреже. Колике су размере проблема у шумама око Суботице, поред сведочења невероватно храбрих појединаца, говори податак да је у две полицијске акције учествовало 850, а затим око 500 полицајаца са најсавременијом опремом. Зато су људи затражили да се „војска на границе врати“, рекла је др Стојковић и додала:

– Нашим грађанима на северу Србије је, према њиховим речима и сведочењима, угрожено право на живот и кретање, а колико о томе не желе да известе ни „велики“ ни „мали“ медији, говори чињеница да се о воме уопште не говори у јавности, као да тај проблем не постоји или се дешава у некој другој држави.

Потпреседница Здраве Србије је и додала да у мултиетничкој и питомој Суботици сигурно не постоји проблем „ксенофобије“ која је и иначе псеудопсихијатријски наметнути термин без значења, та да је ово што се дешава нашем народу у вези миграната без сумње последица вазалског положаја Србије у односу на све глобалистичке агенде, па и управљаним миграцијама ка Европи.

– Као српски националиста, страхујем да се, уколико изостане адекватан одговор, не нађе неко други позван да заштити своје сународнике, закључила је Стојковић.

А шта је још др Стојковић рекла о мигрантској кризи у Србији погледајте у видео прилогу са њене конференције, па о свему донесите свој ваљани суд.